Projectbegeleider installatietechniek

Eindhoven | 40 uur

Innovent Luchttechniek is onderdeel van de Econox Group (waaronder ook Ventilatieland valt) en is de installatietechnische divisie die energie-efficiënte ventilatie- en klimaatsystemen ontwerpt, engineert en installeert voor de residentiële en commerciële sector. Met 155 collega’s is onze missie; voor iedereen een gezond binnenklimaat.

Dit doen we door bewustwording te vergroten, zo goed mogelijk te adviseren, en voortdurend nieuwe en innovatieve ontwikkelingen en producten in de sector te onderzoeken, produceren en te distribueren.

In de rol van Projectbegeleider bij Innovent Luchttechniek draag je bij aan de meest uitdagende en mooie woningbouw projecten van Nederland! Lijkt het jou gaaf om hieraan mee te werken? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Projectbegeleider ben je de schakel tussen monteurs, projectbegeleiders en engineers. Je bent nauw betrokken bij de projecten en helpt alles in goede banen te leiden. Zo ga jij projecten voorbereiden op basis van levering en bouwstromen en werk je zelfstandig prefab- en productietekeningen uit. Tevens stem je regelmatig de projectplanning af met het projectteam.

Met jou aan onze zijde blijven (toekomstige) afwijkingen op het gebied van planning, budget en kwaliteit niet onopgemerkt. Je ziet er op toe dat het benodigde materiaal tijdig wordt besteld en je verschaft inzicht aan interne betrokkenen over de voortgang van de projecten. Daarnaast verzorg je de gerelateerde administratieve taken die er komen kijken bij het project.

Je werkt gegevens uit tot een juist installatie concept. Dit gaat samen met een overzichtelijke, concrete en goed onderbouwde calculatie output. Je gaat aan de slag met het berekenen van de arbeidsuren en materialen volgens het concept en deze verwerken in de calculatiesoftware van Syntess Atrium. Het is jouw verantwoordelijkheid dat kosten binnen budget blijven. Je rapporteert aan je collega Projectbegeleider en de directie.

Tot slot bezoek je bouwprojecten in heel Nederland om controlewerkzaamheden uit te voeren en projectvoortgang af te stemmen.

Dit neem je mee:

Jouw communicatiestijl is sturend en enthousiasmerend. Je weet van aanpakken en je hebt een hands on mentaliteit. Daarnaast kun je goed samenwerken en bezit je de juiste competenties om zelfstandig relaties te beheren met leveranciers. Dit vul je aan met de onderstaande componenten:

 • Je hebt een MBO/HBO opleiding afgerond, bijvoorbeeld richting installatietechniek of (werktuig)bouwkunde;
 • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend in woord en geschrift;
 • Je bent punctueel en hebt oog voor detail;
 • Je kunt zelfstandig tekeningen lezen met behulp van programma’s zoals Autocad;
 • Je kan goed overweg met Excel en Word.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een team van fijne en gepassioneerde collega’s op een goed geventileerde, moderne werkplek;
 • Beloning conform CAO Metaal en Techniek;
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Je wordt onderdeel van een professionele organisatie met een sterke financiële positie en een enorme drive om de top te behalen;
 • Allerlei leuke activiteiten zoals vrijdagmiddagborrels en personeelsuitjes;
 • Een goede pensioensregeling, elke dag vers fruit op je werk en heerlijke koffie.


Is dit jouw droombaan? Solliciteer dan nu!
Als je gaat solliciteren bij Econox wil je natuurlijk weten wat je kunt verwachten. Ons sollicitatieproces bestaat uit 4 stappen:

 1. Stuur je CV naar ons HR team, via hr@econox.nl.
 2. Ons streven is om binnen 3 werkdagen te reageren.
 3. Als we je sollicitatie interessant vinden nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek.
 4. Aangenomen? Aan de slag!

Wil je meer informatie over deze functie stuur dan gerust een mail of bel naar 06 213 817 96.

Tot snel!