Utiliteit

Hieronder vindt u een greep uit onze gerealiseerde projecten in de categorie Utiliteit. Voor meer informatie over een specifiek project, klik op de foto.


Sonate toren Den Haag

Sonate toren Den Haag

In hartje Den Haag, op de plek waar eerder de ministeries van Justitie en Binnenlandse Zaken gevestigd waren, is gestart met de bouw van woontorens Adagio en Bolero. De torens zijn onderdeel van het project Sonate in het Spuikwartier. Innovent is verantwoordelijk voor de levering en installatie van het volledige ventilatiesysteem.

De Bakermat Eindhoven

De Bakermat Eindhoven

Direct binnen de centrumring van Eindhoven, op de hoek van de Marconilaan en de Boschdijk, verrijst de Bakermat. Een woontoren bestaande uit 235 appartementen en 3 commerciële ruimtes. Innovent is verantwoordelijk voor de levering en installatie van het volledige ventilatiesysteem voor het complex.

Nieuw Kijkduin Bad

Nieuw Kijkduin Bad

Kijkduin krijgt een nieuw winkelcentrum met appartementen en een parkeergarage. Binnen 6 jaar moet het complete project met appartementen en winkels uit het hogere segment worden gerealiseerd. Innovent is voor dit project als bouwteam partner aangesteld en draagt zorg voor het samenstellen van de WTW en luchtbehandeling systemen in BIM.

Restaurant Wynwood Strijp-S

Restaurant Wynwood Strijp-S

In het historische Philips complex aan de Torenalee in Eindhoven realiseert Innovent samen met de installateur een complexe luchtbehandeling installatie voor het nieuwe restaurant Wynwood. Door de bouwkundige stand van het pand en de door de opdrachtgever gewenste industriële look wordt er ter plaatse constant gezocht naar Innovatieve oplossingen. De levering en installatie van meerdere luchtbehandelingskasten en inregeltechniek behoort tot de opdracht van Innovent. Ondertussen is het pand met succes opgeleverd en draait de installatie op volle toeren.

Basisschool de Bloktempel Son

Basisschool de Bloktempel Son

Momenteel wordt er hard gewerkt aan het nieuwe pand van Basisschool de Bloktempel. Innovent verzorgt de complete luchtbehandeling installaties en isolaties ten behoeve van begane grond, verdieping en dak van Basisschool de Bloktempel in Son. Geplande ingebruikname zal augustus 2015 zijn.

Black Jack Amsterdam

Black Jack Amsterdam

Innovent heeft de complete luchtbehandelingsinstallatie t.b.v. de appartementen, bedrijfsunits, bergingen en gangen van Black Jack Amsterdam gerealiseerd. Het volledige ontwerp van het complex is ingericht op het herbergen van moderne CPO appartementen en werkruimtes.

Innovatoren Venlo

Innovatoren Venlo

Innovent heeft de levering en installatie van de complete luchtkanalen installatie t.b.v. het 17 verdiepingen hoge hoofdgebouw Floriade 2012 van Innovatoren verzorgd. Het hoofdgebouw van maar liefst 70 meter hoog bood toegang tot het park. Aangrenzend aan de toren staat een bijzondere glazen atrium.

Cité Rotterdam

Cité Rotterdam

Cité is het nieuwe woon- en werkcomplex op de Kop van Zuid in Rotterdam, voor jonge ambitieuze studenten, afgestudeerden en startende ondernemers. Innovent leverde en installeerde voor de 520 woonunits de complete luchtkanalen installatie.

Campus Hoogvliet

Campus Hoogvliet

Innovent verzorgde de complete luchtbehandelingsinstallatie t.b.v. de studenten faciliteiten op Campus Hoogvliet. De installatie werd compleet geleverd met 2 warmte terug winning (WTW) luchtbehandelingskasten. Tevens leverde Innovent alle appendages en toebehoren.

Basisschool Bergerhof Heeze

Basisschool Bergerhof Heeze

Innovent heeft voor nieuwbouw Basisschool Bergerhof in Heeze zorg gedragen voor de complete levering en montage van de luchtbehandelingsinstallatie, alsmede de engineering en berekeningen van de installatie. De installatie is voorzien van een centrale luchtbehandelingskast op basis van hoogrendement warmte terug winning (WTW).

Nieuwbouw Bouwbedrijf Boogert bv

Nieuwbouw Bouwbedrijf Boogert bv

Innovent heeft voor Bouwbedrijf Boogert bv zorg gedragen voor de levering en montage van luchtkanalen en appendages t.b.v. de luchtbehandelingsinstallatie.

Woonzorgcomplex Numansdorp

Woonzorgcomplex Numansdorp

Innovent heeft voor Woonzorgcomplex Numansdorp de complete klimaatbeheersing installatie incl. luchtbehandelingskasten en koel convectoren geleverd en geïnstalleerd.

KEC Den Bosch

KEC Den Bosch

De stichtingen Mytylschool Gabriël, Revalidatiecentrum Tolburg, Cello en SWZA zijn samen gegaan in één Kinderexpertisecentrum. Het Kinderexpertisecentrum omvat alle benodigde ruimten voor onderwijs, revalidatie en opvang van kinderen in de leeftijd van 0 tot 21 jaar met een motorische of meervoudige beperking of langdurige ziekte die hen in hun ontwikkeling belemmert.

Innovent heeft voor KEC de luchtkanalen en appendages geleverd en geïnstalleerd.

ABN Amro Parklaan Eindhoven

ABN Amro Parklaan Eindhoven

Innovent heeft voor het monumentaal kantoorpand van ABN Amro in Eindhoven de installatie van de hoogwaardige luchtbehandeling voor haar rekening genomen. De monumentale patriciërsvilla Mignot is gelegen aan de Parklaan, welke ook wel bekend staat als ‘de hotspot voor private banking’ in Zuidoost-Brabant.

Brabant Water Tilburg

Brabant Water Tilburg

Innovent heeft van Brabant Water Tilburg opdracht gekregen voor het leveren en monteren van alle benodigde luchtkanalen en benodigde appendages en hulpmaterialen. Tevens ook voor de locaties Lieshout, Oosterhout en Loosbroek.

Brabant Water Oosterhout

Brabant Water Oosterhout

Innovent heeft van Brabant Water Oosterhout opdracht gekregen voor het leveren en monteren van alle benodigde luchtkanalen en benodigde appendages en hulpmaterialen. Tevens ook voor de locaties Lieshout, Tilburg en Loosbroek.

Brabant Water Lieshout

Brabant Water Lieshout

Innovent heeft van Brabant Water Lieshout opdracht gekregen voor het leveren en monteren van alle benodigde luchtkanalen en benodigde appendages en hulpmaterialen. Tevens ook voor de locaties Oosterhout, Tilburg en Loosbroek.

Brabant Water Loosbroek

Brabant Water Loosbroek

Innovent heeft van Brabant Water Loosbroek opdracht gekregen voor het leveren en monteren van alle benodigde luchtkanalen en benodigde appendages en hulpmaterialen. Tevens ook voor de locaties Oosterhout, Tilburg en Lieshout.

Basisschool Meander

Basisschool Meander

In het kader van het project “Frisse Scholen” levert en installeert Innovent in opdracht van haar installateur een complete luchtbehandelingsinstallatie met warmte terug winning (WTW) bij Basisschool Meander.

UWV Valkenswaard

UWV Valkenswaard

Innovent heeft voor UWV Valkenswaard zorg gedragen voor de levering en installatie van luchtkanalen en appendages ten behoeve van uitbreiding van de kantoren.

Basisschool Caleidoscoop Den Bosch

Basisschool Caleidoscoop Den Bosch

In het kader van het project “Frisse Scholen” levert en installeert Innovent in opdracht van haar installateur een complete luchtbehandelingsinstallatie met warmte terug winning voor Basisschool Caleidoscoop in Den Bosch.