Sonate toren Den Haag

Sonate toren Den Haag

In hartje Den Haag, op de plek waar eerder de ministeries van Justitie en Binnenlandse Zaken gevestigd waren, is gestart met de bouw van woontorens Adagio en Bolero. De torens zijn onderdeel van het project Sonate in het Spuikwartier. Innovent is verantwoordelijk voor de levering en installatie van het volledige ventilatiesysteem.

De Bakermat Eindhoven

De Bakermat Eindhoven

Direct binnen de centrumring van Eindhoven, op de hoek van de Marconilaan en de Boschdijk, verrijst de Bakermat. Een woontoren bestaande uit 235 appartementen en 3 commerciële ruimtes. Innovent is verantwoordelijk voor de levering en installatie van het volledige ventilatiesysteem voor het complex.

Princenlant 4 Boxtel

Princenlant 4 Boxtel

Dicht bij het bruisende centrum van Boxtel wordt gestart met de bouw van Princenlant 4. Hier komen 34 gelijkvloerse appartementen omringd door groen en aan het water. Innovent is verantwoordelijk voor de levering en installatie van het volledige ventilatiesysteem voor alle appartementen.

Nieuw Kijkduin Bad

Nieuw Kijkduin Bad

Kijkduin krijgt een nieuw winkelcentrum met appartementen en een parkeergarage. Binnen 6 jaar moet het complete project met appartementen en winkels uit het hogere segment worden gerealiseerd. Innovent is voor dit project als bouwteam partner aangesteld en draagt zorg voor het samenstellen van de WTW en luchtbehandeling systemen in BIM.

Transformatie Philips bedrijfsschool

Transformatie Philips bedrijfsschool

In het monumentale pand waarin aan de Kastanjelaan in Eindhoven de voormalige Philipsbedrijfsschool was gevestigd worden ruim 500 lofts gebouwd. Na een ontwerpfase van ruim een jaar waarin de installaties in BIM zijn gemoduleerd worden de CO2 vraag gestuurde ventilatiesystemen en centrale distributie luchtkanalen geïnstalleerd door Innovent. In 2019 wordt het project opgeleverd.

Lee Towers Rotterdam

Lee Towers Rotterdam

In opdracht van vastgoedontwikkelaar Foolen en Reijs en TB3 worden twee van de drie Marconitorens in Rotterdam getransformeerd naar 840 appartementen. Innovent heeft de opdracht verworven om in dit project (voorheen bekend als Europoint torens) voor Foolen en Reijs de complete WTW installatie te voorzien. Het systeem bestaat uit een compleet luchtkanalen systeem voorzien van centrale luchtbehandelingskasten en drukgeregelde kleppen in de appartementen. In minder dan 12 maanden wordt deze transformatie gerealiseerd.

Woontoren Meerzicht Eindhoven (BIM)

Woontoren Meerzicht Eindhoven (BIM)

In 2017 heeft Innovent de opdracht verworven voor de complete engineering, levering en installatie van de WTW luchtbehandelingsinstallaties voor de 88 appartementen van de nieuw te bouwen woontoren Meerzicht in Eindhoven. Innovent werkt het complete project uit in BIM en maakt daarbij gebruik van de programma’s Stabicad en Revit. Ondertussen lopen de voorbereidingen op haar einde en zal de bouw op korte termijn starten. Een prachtig project waarbij de kracht van integrale samenwerking met partijen volledig tot haar recht komt.

Badhuis te Cadzand

Badhuis te Cadzand

Gelegen in de duinen, aan één van de mooiste zandstranden van Nederland wordt een badhuis gebouwd. Innovent monteert hiervoor de WTW installatie en het CLV-systeem voor de appartementen. tevens levert Innovent het ventilatiesysteem voor de Horeca en Welness en sluiten we aan op de Luchtbehandelingskasten. Op het dak komen schoorstenen van Econox die worden gemaakt naar de wens van de opdrachtgever.

12 + 10 woningen Maricken te Wilnis

12 + 10 woningen Maricken te Wilnis

In Wilnis is de bouw van een gloednieuwe wijk, de Maricken, in volle gang. In deze waterrijke omgeving ontwerpt, levert en monteert Innovent voor 12 +10 woningen de complete WTW installatie. Tevens levert Innovent voor deze woningen de Thermoduct dak- en geveldoorvoeren.

12 woningen Naaldwijk

12 woningen Naaldwijk

Floriëndaal is een wijk in Naaldwijk wat allure heeft en ruim van opzet is en groen van uitstraling. Innovent ontwerpt, levert en monteert voor deze woningen de gehele mechanische ventilatie.

8 woningen Benedenkerkstraat Waspik

8 woningen Benedenkerkstraat Waspik

De 8 rij- en hoekwoningen die hier gebouwd worden hebben kenmerken van de typische jaren 30 Architectuur met een modern tintje. In elke woning wordt de ventilatiewarmtepomp Ecolution van Inventum gebruikt. Innovent verzorgt voor deze woningen de mechanische ventilatie.

Villa Delphia Vlaardingen

Villa Delphia Vlaardingen

Innovent levert en installeert de complete ventilatie systemen voor 53 appartementen “Villa Delphia “ te Vlaardingen.
Bestaande uit 53 systemen met een Warmte terug Win installatie en voor de CV ketels worden RVS CLV systeem merk Econox toegepast.
Op het dak komen Econox prefab schoorstenen met een voorziening voor het verslepen van de dak kanalen.
De Villa Delphia betreft een nieuwbouwproject in het karakteristieke uitstraling te Vlaardingen.
Bij de realisatie van dit project heeft Innovent intensief contact gehad met de aannemer en mede installateur om tot een passend klantgerichte oplossing te komen.

19 + 34 won. Steegsche Velden

19 + 34 won. Steegsche Velden

Steegsche Velden is een nieuwbouwproject aan de rand van de gemeente Best. Deze woningen worden voorzien van vraag gestuurde ventilatie op basis van Co2 meting. Innovent levert en monteert het complete ventilatie systeem in deze woningen.

De Groene Toren

De Groene Toren

Het opvallende gebouw aan de Vestdijk te Eindhoven wordt getransformeerd tot half hotel, half appartementen. In het voormalig kantoorgebouw komen 132 hotelkamers en 100 short stay appartementen. Innovent levert voor dit gebouw de complete luchtbehandeling t.b.v. hotelkamers, short stay appartementen en restaurants. Innovent heeft inmiddels een ruime ervaring met het transformeren van voormalige kantoorgebouwen.

18 app. de Kraayert te Lewedorp

18 app. de Kraayert te Lewedorp

De linkervleugel van De Kraayert wordt getransformeerd naar 18 huurappartementen voor oudere mensen die zorg nodig hebben. Innovent levert en monteert de complete ventilatie van deze appartementen.

Containerschip Algarrobo

Containerschip Algarrobo

Containerschip Algarrobo is de eerste in een reeks van containerschepen die getransformeerd worden naar schepen die voorzien worden van koeling door middel van ventilatie. Innovent levert en monteert op locatie in het buitenland de complete luchtbehandeling inclusief roosters. Voor Innovent zijn er geen grenzen voor wat betreft ventilatie.

209 woningen te Uden

209 woningen te Uden

De komende jaren worden er 209 woningen in De Bogerd te Uden gerenoveerd. Innovent zal de woningen voorzien van mechanische ventilatie conform de wensen van de bewoner. Alle woningen worden tevens voorzien van een nieuwe Econox schoorsteen voor hellend dak.

19 appartementen Uden

19 appartementen Uden

De 19 appartementen met fitnessruimte te Uden is de perfecte balans tussen functionaliteit en design. Innovent ontwerpt, levert en monteert hiervoor een complete WTW-installatie t.b.v. balans ventilatie. Op het dak komen Econox prefab schoorstenen met een voorziening voor het verslepen van de dak kanalen.

101 Loft woningen Blok 63 Strijp-S

101 Loft woningen Blok 63 Strijp-S

Innovent ontwikkeld weer mee op Strijp-s. Het voormalige bedrijventerrein van Philips is de laatste jaren getransformeerd in een hotspot voor jonge creatieve en innovatieve bewoners en ondernemers. Met haar oog op innovatie vind Innovent het belangrijk om betrokken te blijven bij deze inspirerende initiatieven. Blok 63 maakt onderdeel uit van ‘Backstage-S, een drietal nog te realiseren woongebouwen met gezamenlijke parkeergarage en tuinen. Innovent levert en installeert de instortkanalen ter behoeve van de mechanische ventilatie systemen voor 101 loft woningen Blok 63, Strijp-S in Eindhoven.

96 Loft woningen Blok 61 Strijp-S

96 Loft woningen Blok 61 Strijp-S

Innovent ontwikkeld weer mee op Strijp-s. Het voormalige bedrijventerrein van Philips is de laatste jaren getransformeerd in een hotspot voor jonge creatieve en innovatieve bewoners en ondernemers. Met haar oog op innovatie vind Innovent het belangrijk om betrokken te blijven bij deze inspirerende initiatieven. Blok 61 maakt onderdeel uit van ‘Backstage-S, een drietal nog te realiseren woongebouwen met gezamenlijke parkeergarage en tuinen. Voor dit project levert en installeert Innovent de complete mechanische ventilatie systemen voor 96 loft woningen Blok 61, Strijp-S in Eindhoven.

38 App de Hooghe Wedert Valkenswaard

38 App de Hooghe Wedert Valkenswaard

Innovent levert en installeert de complete ventilatie systemen voor 38 appartementen de Hooghe Wedert in Valkenswaard. Bestaande uit 12 CO2 gestuurde mechanische ventilatie systemen en 26 CO2 gestuurde WTW systemen. De Hooghe Wedert betreft een nieuwbouwproject in het karakteristieke centrum van Valkenswaard waarbij een nadruk wordt gelegd op de integratie van de laatste ontwikkelingen van duurzaamheid en milieu in haar bouwontwerpen.

120 woningen Helftheuvel Den Bosch

120 woningen Helftheuvel Den Bosch

De kantorentoren in de Helftheuvel passage wordt verbouwd tot 120 woonstudio’s. Het gaat om kleine wooneenheden van gemiddeld 26 vierkante meter voor eenpersoonshuishoudens.

Innovent levert en monteert de complete luchtbehandelingsinstallaties voor de transformatie van deze studio’s in Den Bosch.

616 Loft woningen Philips Lighting

616 Loft woningen Philips Lighting

Het terrein en het voormalig hoofdkantoor van Philips Lighting wordt getransformeerd tot een gebied met woontorens en een stadspark. In het bestaande kantoorgebouw van 43.000m2 realiseert Innovent de luchtbehandeling installatie voor ruim 600 loft woningen. Op de begane grond komen diverse algemene voorzieningen zoals een supermarkt en koffiebar. Innovent voelt zich als een vis in het water bij dit soort mooie projecten met een historische achtergrond.

312 app. Willem Klooslaan Eindhoven

312 app. Willem Klooslaan Eindhoven

Innovent levert een bijdrage aan de transformatie van 104 woningen naar 312 appartementen aan de Willem Klooslaan in Eindhoven. Innovent levert en monteert de complete mechanische ventilatie, inclusief de benodigde ventilatiekanalen, roosters, brandwerende voorzieningen en prefab schoorstenen t.b.v. het hellend dak.

112 app. Offenbachlaan Eindhoven

112 app. Offenbachlaan Eindhoven

De portiekflats aan de Offenbachlaan zijn opgeknapt. Innovent heeft voor deze appartementen de gecombineerde ventilatie; MV, rookgasafvoer en luchttoevoer systeem, verzorgd.

Bijzonder aan de manier van werken was dat het projectteam heeft gewerkt op basis van ketensamenwerking. Bij ketensamenwerking werken de verschillende partijen vanaf het begin samen om de kwaliteit te verbeteren, een strakke planning te realiseren en kosten te beheersen.

Restaurant Wynwood Strijp-S

Restaurant Wynwood Strijp-S

In het historische Philips complex aan de Torenalee in Eindhoven realiseert Innovent samen met de installateur een complexe luchtbehandeling installatie voor het nieuwe restaurant Wynwood. Door de bouwkundige stand van het pand en de door de opdrachtgever gewenste industriële look wordt er ter plaatse constant gezocht naar Innovatieve oplossingen. De levering en installatie van meerdere luchtbehandelingskasten en inregeltechniek behoort tot de opdracht van Innovent. Ondertussen is het pand met succes opgeleverd en draait de installatie op volle toeren.

Basisschool de Bloktempel Son

Basisschool de Bloktempel Son

Momenteel wordt er hard gewerkt aan het nieuwe pand van Basisschool de Bloktempel. Innovent verzorgt de complete luchtbehandeling installaties en isolaties ten behoeve van begane grond, verdieping en dak van Basisschool de Bloktempel in Son. Geplande ingebruikname zal augustus 2015 zijn.

170 app. Wijnhaven Den Haag

170 app. Wijnhaven Den Haag

Innovent levert en installeert de complete WTW installaties voor 170 appartementen Wijnhaven in Den Haag. Het gebouw van de voormalige huisvesting van het ministerie van binnenlandse zaken en justitie aan de Turfmarkt wordt door aannemer Heijmans getransformeerd tot multifunctionele commerciële ruimte, een schoolcampus en ruime woongelegenheid. Het project is in volle uitvoering en samen met de installateur wordt gestreefd naar de meest optimale uitvoering van het installatie en logistieke proces.

Black Jack Amsterdam

Black Jack Amsterdam

Innovent heeft de complete luchtbehandelingsinstallatie t.b.v. de appartementen, bedrijfsunits, bergingen en gangen van Black Jack Amsterdam gerealiseerd. Het volledige ontwerp van het complex is ingericht op het herbergen van moderne CPO appartementen en werkruimtes.

Innovatoren Venlo

Innovatoren Venlo

Innovent heeft de levering en installatie van de complete luchtkanalen installatie t.b.v. het 17 verdiepingen hoge hoofdgebouw Floriade 2012 van Innovatoren verzorgd. Het hoofdgebouw van maar liefst 70 meter hoog bood toegang tot het park. Aangrenzend aan de toren staat een bijzondere glazen atrium.

Cité Rotterdam

Cité Rotterdam

Cité is het nieuwe woon- en werkcomplex op de Kop van Zuid in Rotterdam, voor jonge ambitieuze studenten, afgestudeerden en startende ondernemers. Innovent leverde en installeerde voor de 520 woonunits de complete luchtkanalen installatie.

Campus Hoogvliet

Campus Hoogvliet

Innovent verzorgde de complete luchtbehandelingsinstallatie t.b.v. de studenten faciliteiten op Campus Hoogvliet. De installatie werd compleet geleverd met 2 warmte terug winning (WTW) luchtbehandelingskasten. Tevens leverde Innovent alle appendages en toebehoren.

Basisschool Bergerhof Heeze

Basisschool Bergerhof Heeze

Innovent heeft voor nieuwbouw Basisschool Bergerhof in Heeze zorg gedragen voor de complete levering en montage van de luchtbehandelingsinstallatie, alsmede de engineering en berekeningen van de installatie. De installatie is voorzien van een centrale luchtbehandelingskast op basis van hoogrendement warmte terug winning (WTW).

Nieuwbouw Bouwbedrijf Boogert bv

Nieuwbouw Bouwbedrijf Boogert bv

Innovent heeft voor Bouwbedrijf Boogert bv zorg gedragen voor de levering en montage van luchtkanalen en appendages t.b.v. de luchtbehandelingsinstallatie.

Woonzorgcomplex Numansdorp

Woonzorgcomplex Numansdorp

Innovent heeft voor Woonzorgcomplex Numansdorp de complete klimaatbeheersing installatie incl. luchtbehandelingskasten en koel convectoren geleverd en geïnstalleerd.

185 app. de Molenwerf Amsterdam

185 app. de Molenwerf Amsterdam

Innovent heeft bijgedragen aan de transformatie van een kantoorgebouw tot 185 (huur)appartementen in Amsterdam: de Molenwerf. Innovent heeft de appartementen en algemene verkeersruimte voorzien van balansventilatie met warmteterugwinning d.m.v. een luchtbehandelingskast per torenblok.

KEC Den Bosch

KEC Den Bosch

De stichtingen Mytylschool Gabriël, Revalidatiecentrum Tolburg, Cello en SWZA zijn samen gegaan in één Kinderexpertisecentrum. Het Kinderexpertisecentrum omvat alle benodigde ruimten voor onderwijs, revalidatie en opvang van kinderen in de leeftijd van 0 tot 21 jaar met een motorische of meervoudige beperking of langdurige ziekte die hen in hun ontwikkeling belemmert.

Innovent heeft voor KEC de luchtkanalen en appendages geleverd en geïnstalleerd.

Picuskade Eindhoven

Picuskade Eindhoven

Innovent realiseert voor nieuwbouwproject PicusKade in hartje Eindhoven de complete luchtbehandeling installatie voor 229 woningen. De verkoop van de stadswoningen start waarschijnlijk eind 2015. Onderdeel van nieuwbouw PicusKade is ook de uitbreiding van het huidige DAF-museum met een oppervlakte van 1100 m2.

ABN Amro Parklaan Eindhoven

ABN Amro Parklaan Eindhoven

Innovent heeft voor het monumentaal kantoorpand van ABN Amro in Eindhoven de installatie van de hoogwaardige luchtbehandeling voor haar rekening genomen. De monumentale patriciërsvilla Mignot is gelegen aan de Parklaan, welke ook wel bekend staat als ‘de hotspot voor private banking’ in Zuidoost-Brabant.

63 app. Admiraliteitslaan Den Bosch (flat 3)

63 app. Admiraliteitslaan Den Bosch (flat 3)

Innovent levert en installeert complete luchtbehandeling installaties, incl. instortkanalen, WTW installaties en schacht kanalen, voor 63 appartementen op de Admiraliteitslaan in Den Bosch.

De oplevering vindt naar verwachting plaats in voorjaar 2016.

120 app. Naastenbest

120 app. Naastenbest

Innovent heeft bij dit project deelgenomen als “ketenpartner” voor de levering en installatie van rookgasafvoer, ventilatie en maatwerk schoorstenen. Het Naastenbest project vond plaats in samenwerking met Sankomij voor Woonstichting ‘thuis.

Brabant Water Tilburg

Brabant Water Tilburg

Innovent heeft van Brabant Water Tilburg opdracht gekregen voor het leveren en monteren van alle benodigde luchtkanalen en benodigde appendages en hulpmaterialen. Tevens ook voor de locaties Lieshout, Oosterhout en Loosbroek.

Brabant Water Oosterhout

Brabant Water Oosterhout

Innovent heeft van Brabant Water Oosterhout opdracht gekregen voor het leveren en monteren van alle benodigde luchtkanalen en benodigde appendages en hulpmaterialen. Tevens ook voor de locaties Lieshout, Tilburg en Loosbroek.

Brabant Water Lieshout

Brabant Water Lieshout

Innovent heeft van Brabant Water Lieshout opdracht gekregen voor het leveren en monteren van alle benodigde luchtkanalen en benodigde appendages en hulpmaterialen. Tevens ook voor de locaties Oosterhout, Tilburg en Loosbroek.

Brabant Water Loosbroek

Brabant Water Loosbroek

Innovent heeft van Brabant Water Loosbroek opdracht gekregen voor het leveren en monteren van alle benodigde luchtkanalen en benodigde appendages en hulpmaterialen. Tevens ook voor de locaties Oosterhout, Tilburg en Lieshout.

Basisschool Meander

Basisschool Meander

In het kader van het project “Frisse Scholen” levert en installeert Innovent in opdracht van haar installateur een complete luchtbehandelingsinstallatie met warmte terug winning (WTW) bij Basisschool Meander.

UWV Valkenswaard

UWV Valkenswaard

Innovent heeft voor UWV Valkenswaard zorg gedragen voor de levering en installatie van luchtkanalen en appendages ten behoeve van uitbreiding van de kantoren.

Brabantiaterrein Waalre

Brabantiaterrein Waalre

Innovent heeft de nieuwbouwwoningen en appartementen op het voormalige Brabantiaterrein in Aalst-Waalre voorzien van een WTW – installatie en prefab schoorstenen.

110 app. Gerretsonplein Eindhoven

110 app. Gerretsonplein Eindhoven

Innovent heeft de 110 appartementen op het Gerretsonplein voorzien van mechanische ventilatie, collectieve rookgaskanalen (CLV) en prefab schoorstenen. Het gebouw in Eindhoven is geïnspireerd op een slangvormig lichaam. De kop van de slang, de zestien bouwlagen tellende toren, sluit aan bij de hoge bebouwing aan de drukke verkeersader van Eindhoven-Noord.

100 woningen Hofland Delft

100 woningen Hofland Delft

Innovent heeft voor 100 nieuwbouwwoningen Hofland in Delft de wtw – installatie voorzien van benodigde instortkanalen, ventilatiebuizen, roosters, dakdoorvoeren en wasemkap voorzieningen geleverd en gemonteerd.

98 Groesbeek “Stekkenberg fase 4”

98 Groesbeek “Stekkenberg fase 4”

Innovent heeft 98 woningen ‘Stekkenberg’ in Groesbeek voorzien van een warmte terugwin installatie. Een deel van deze woningen is voorzien van een afzuigkap kanaal naar de voorgevel met een gevelrooster en een deel rechtstreeks door plakdak d.m.v. het leveren van een dakdoorvoer.

35 woningen Hoogtij Eindhoven

35 woningen Hoogtij Eindhoven

Het plan Hoogtij, bestaande uit appartementen, patiobungalows, stadswoningen en een halfverdiepte parkeervoorziening, bevindt zich aan de rand van het centrum van Eindhoven in de wijk Gestel. Innovent heeft voor deze 35 woningen de complete MV installaties verzorgd.

41 app. Zandleij Tilburg

41 app. Zandleij Tilburg

Het project Zandleij in Tilburg omvat 41 sociale huurappartementen met een afgesloten parkeerterrein voor bewoners. Innovent heeft deze appartementen voorzien van wtw – installaties, collectieve rookgaskanalen (CLV) en prefab schoorstenen.

50 woningen Heuvelse Hof Waalre

50 woningen Heuvelse Hof Waalre

Innovent heeft de 50 nieuwbouwwoningen van het project Heuvelse Hof te Waalre voorzien van CO2 gestuurde mechanische ventilatie. Heuvelse Hof is gebouwd in prachtige architectuur die in jaren ’30 stijl aansluit bij de bestaande wijk uit 2005 en in “boerderijstijl”, aansluitend bij de boerderijen van de Heuvelstraat. De ruime opzet, in combinatie met het vele groen, maken dit project tot een een mooie woonomgeving.

50 app Hooglicht Vlissingen

50 app Hooglicht Vlissingen

Hooglicht: Een trots en sierlijk appartementengebouw. Hooglicht herbergt prachtige appartementen en royale penthouses in een bijzondere architectuur. Innovent realiseerde voor dit gebouw 50 complete MV installaties, CLV systeem, prefab schoorstenen en ventilatie t.b.v. de bergingen en de parkeerkelder.

51 app Noordwijk

51 app Noordwijk

Econox heeft voor 51 appartementen in Noordwijk de levering en installatie van complete Itho Demand Flow vraaggestuurde ventilatie installaties compleet met Econox prefab schoorstenen verzorgd.

57 woningen Leidschenveen

57 woningen Leidschenveen

Het project ‘Het Leidsche Veen’ bestaat uit 57 eengezinswoningen, waarvan 56 twee-onder-één-kapwoningen en één vrijstaande woning. De woningen staan in het deel Waterland van de vinexlocatie Leidschenveen. Innovent heeft de levering en installatie van 57 complete MV installaties, rookgasafvoer leidingen en Econox prefab schoorstenen voor haar rekening genomen.

74 app. De Brugwachter Son

74 app. De Brugwachter Son

Op loopafstand van het centrum van Son is appartementencomplex De Brugwachter gerealiseerd. Innovent leverde en installeerde 74 complete Brink WTW installaties, CLV systeem, prefab schoorstenen en ventilatie t.b.v. de bergingen en de parkeerkelder.

88 app. Thorbeckepark Utrecht

88 app. Thorbeckepark Utrecht

Innovent heeft “slimme” energiezuinige mechanische ventilatie geleverd en gemonteerd voor 88 appartementen Thorbeckepark in Utrecht. Het betreft hier mechanische ventilatie met natuurlijke ventilatie luchttoevoer. Tevens heeft Innovent de 88 appartementen voorzien van 15 stuks dakdoorvoeren.

242 app. Mariakwartier Utrecht

242 app. Mariakwartier Utrecht

Innovent heeft de levering en installatie van 242 complete Brink Climate Systems WTW installaties bij 242 appartementen Mariakwartier in Utrecht verzorgd.
Ten behoeve van de parkeergarage heeft Innovent stuwdruk ventilatoren, afvoer ventilatoren en een schakelkast geleverd.

253 app. De Kroon Den Haag

253 app. De Kroon Den Haag

De Kroon in Den Haag is één van de hoogste woontorens midden in het centrum van Den Haag. Innovent heeft voor deze woontoren 253 complete WTW installaties, luchtkanalen systeem t.b.v. de parkeergarage en de overdruk installatie t.b.v. brandpreventie geleverd en geïnstalleerd.

282 app. Abdijtuinen Veldhoven

282 app. Abdijtuinen Veldhoven

Innovent realiseerde voor appartementencomplex Abdijtuinen in Veldhoven 282 Itho CMFe mechanische ventilatie installaties, alsmede de ventilatie t.b.v. de parkeerkelder en openbare voorzieningen.

Basisschool Caleidoscoop Den Bosch

Basisschool Caleidoscoop Den Bosch

In het kader van het project “Frisse Scholen” levert en installeert Innovent in opdracht van haar installateur een complete luchtbehandelingsinstallatie met warmte terug winning voor Basisschool Caleidoscoop in Den Bosch.