Over ons

Innovent is al ruim 15 jaar uw partner in ventilatie- en klimaattechniek. We werken in diverse branches voor onder andere particulieren, woningbouwcorporaties, bouwbedrijven, installatiebedrijven, scholen, Verenigingen van Eigenaren, gemeentes en andere instanties.

  • Professioneel
  Onze jarenlange ervaring en aanwezigheid in de branche stelt ons in staat om marktontwikkelingen te vertalen in, voor u relevante, innoverende en servicegerichte oplossingen. Daarbij staat u als klant centraal.
  • Transparant
  Innovent biedt een totaaloplossing. Hierbij speelt onze relatie, wederzijdse communicatie en transparante informatievoorziening met de klant een belangrijke rol. Wij geven u inzicht in onze werkwijze, die volledig conform de wettelijke eisen geschiedt.
  • Vernieuwend
  Innovent gebruikt de nieuwste innovatieve technieken voor het selecteren, dan wel produceren, van hoogwaardige producten. Ons team van specialisten ontwikkelt maatwerk oplossingen die aansluiten op uw wensen. Samen met u kijken we hoe we zo efficiƫnt mogelijk het eindproduct kunnen realiseren.
  • Samen
  Door onze hechte samenwerking met personeel en opdrachtgevers zijn wij ook in moeilijkere tijden in staat geweest te blijven innoveren. Dit geeft ons kracht en zet ons steeds weer tot nadenken over mogelijkheden en kansen in de toekomst. De feedback van onze opdrachtgevers speelt hierin een belangrijke rol.

Innovent Luchttechniek B.V.Park Forum 1047
5657 HJ Eindhoven

Tel.: +31 (0)40 311 6168

E-mail: info@ilt-bv.nl
Website: www.ilt-bv.nlInnovent steunt:
logo Techniek&ik_Zonder onderschrift_55mm rode kruis zonder achtergrond