“Een dagje puberen? Heerlijk!”

september 18, 2020

Vandaag is Morten Sweegers, commercieel manager bij Innovent aan het woord:

“Ik werk ruim 8 jaar bij Innovent. Mijn belangrijkste taak is om de vertaalslag te maken van de aanvraag naar de engineering en de uitvoering. Daarbij hoort het op de voet volgen van het hele project en regelmatig contact hebben met de klant over de voortgang.

Ik ben gelukkig in mijn werk als de klant gelukkig is met ons. Dit klinkt cliché, maar zo werkt het wel. In de bouw is het de kunst om probleemoplossend te werken, je komt snel uitdagingen tegen. Wij zijn dankzij jarenlange ervaring sterk in het meedenken in specifieke ventilatie oplossingen en goed op de hoogte van de actuele wet en regelgeving. Klanten vragen ons hierom ook regelmatig om al in het voortraject mee te denken in de engineering.

Voor mij persoonlijk is open en eerlijke communicatie belangrijk, zeker bij dilemma’s. Maak het bespreekbaar en denk samen verder in oplossingen. Dat is de enige manier om een jarenlange relatie met klanten op te bouwen en samen aan een succesvol project te werken.

Als ik met iemand een dag mag ruilen, zou het met een puber zijn. Even heerlijk puberen en de problemen als een puber benaderen, heerlijk zou dat zijn! En daarna gewoon weer aan het werk en problemen oplossen.”

Collega Innovent aan het woord